ارقى شباب على النت

الدندراوي يرحب بك زائرنا الكريم
وهدفنا هو رضائكم





انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

ارقى شباب على النت

الدندراوي يرحب بك زائرنا الكريم
وهدفنا هو رضائكم



ارقى شباب على النت

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
ارقى شباب على النت

عام


2 مشترك

    موزه بالفريك

    شروق
    شروق
    مراقب عام
    مراقب عام


    موزه بالفريك Qatarw.com_378500351



    موزه بالفريك Qatarw.com_178691187


    عدد المساهمات : 1665
    نقاط : 2372
    السٌّمعَة : 111
    تاريخ التسجيل : 06/11/2010

    موزه بالفريك Empty موزه بالفريك

    مُساهمة من طرف شروق السبت يوليو 30, 2011 8:28 am

    موزه بالفريك 39




    المقادير :



    • نصف كيلو لحم موزة خال من العظم.




    • نصف كيلو فريك.




    • نصف ملعقة صغيرة مبشور جوزة الطيب.




    • ربع ملعقة صغيرة فلفل.




    • 2 ملعقة كبيرة سمن.




    • بصلة.




    • عود كرفس.




    • فص حبهان.




    • مكسرات محمرة.




    • طماطم مشوية.




    الطريقة





    اسلقي الموزة




    وضيفي إليها أثناء السلق بصلة مقطعة أربع
    تربع




    وعود كرفس وفص حبهان




    قبل ما اللحمة تستوي بشوية ضيفي إليها
    الملح




    لما تلاقي اللحمة استوت شيليها من
    "الشوربة"




    وحطيها في مصفة..




    في الفترة اللي فيها اللحمة بتستوي




    هاتِ الفريك ونقيه وبعد كده انقعيه في
    شوية ميه




    بعد كده هاتِ صينية وحطيها على النار




    وضيفي إليها شوية سمنة والفريك




    وقلبي الفريك في السمنة لمدة خمس دقائق




    بعد كده ضيفي إليه الشوربة




    وشوية بهارات وملح




    وسبيه على نار هادئة لغاية ما يستوي.








    بعد كده رشي على لحم الموزة المسلوقة شوية
    بهارات

    وملح وحمريها في
    السمنة.





    بعد كده حطي الفريك في طبق التقديم
    وحطي فوقه اللحمة
    المحمرة

    وللتجميل شوية
    مكسرات

    والطماطم المشوية
    على جانب الطبق


    _________________

    موزه بالفريك Qatarw.com_868087518

    موزه بالفريك 161
    عمر احمد
    عمر احمد
    عضو مميز
    عضو مميز


    عدد المساهمات : 359
    نقاط : 630
    السٌّمعَة : 15
    تاريخ التسجيل : 27/06/2011

    موزه بالفريك Empty رد

    مُساهمة من طرف عمر احمد السبت يوليو 30, 2011 10:16 am

    روووووووووووووووووووووووعه
    وتسلم ايدك وننتظر منكي المزيد
    ف
    موزه بالفريك 12032 ي هذا الشهر


    _________________
    avatar
    ????
    زائر


    موزه بالفريك Empty رد: موزه بالفريك

    مُساهمة من طرف ???? السبت يوليو 30, 2011 10:23 am



    تسلمى شروق دائما مطبخك فى تجدد و عطاء
    وصفات حلوة و طعمة يم يم يم يم يم

      الوقت/التاريخ الآن هو الثلاثاء نوفمبر 30, 2021 8:17 pm