السلام عليكم ورحمة الله
وبركاته
كفتة الرزوبركاته
المقادير
نص كيلو لحمة مفرومة
1
كوب رز مطحون
بقدونس وشبت وكذبرة خضرا
2 بصلة متوسطة
والبهارات{ملح فلفل
بابريكا وو خلطتى السرية الشهيرة المكونة من الشطة المشطشطة} وبقوم مصبعة شوية
ومكورة شوية
1
كوب رز مطحون
بقدونس وشبت وكذبرة خضرا
2 بصلة متوسطة
والبهارات{ملح فلفل
بابريكا وو خلطتى السرية الشهيرة المكونة من الشطة المشطشطة} وبقوم مصبعة شوية
ومكورة شوية
الطريقة
[center]ا بتدى اقلى واشيله على ورق
المطبخ لتصفية الزيت
المطبخ لتصفية الزيت
وباخد اللى انا مصبعاه
وفى نفس طاسة القلى بعد ما اصفى منها الزيت واحط عليه توم باكون مفرزة التوم وآخد
قطعة {الاصفر ده التوم}واحمر التوم مع الكفتة اتركه شوية على النار للنضج
وباعمل معاها مكرونة
دى وصفة جديدة من عندى بخلطة
كفتة الرز
وفى نفس طاسة القلى بعد ما اصفى منها الزيت واحط عليه توم باكون مفرزة التوم وآخد
قطعة {الاصفر ده التوم}واحمر التوم مع الكفتة اتركه شوية على النار للنضج
وباعمل معاها مكرونة
دى وصفة جديدة من عندى بخلطة
كفتة الرز
وهنا بقى عملت الصلصة بالتوم
والطماطم المسبكة وزودت مية ونزلت فيها الكفتة وبتتاكل مع الرز الابيض والسلاطة
الخضرا
والطماطم المسبكة وزودت مية ونزلت فيها الكفتة وبتتاكل مع الرز الابيض والسلاطة
الخضرا
وبعمل كمية كبيرة واخزنها فى
اكياس لوقت اللزوم واحطها فى الفريزر
وتبقى يادوب الكفتة تنزل فى الصوص وتكون
جاهزة للزنقة او لعزومة
بيكون طبق شبه جاهز
اكياس لوقت اللزوم واحطها فى الفريزر
وتبقى يادوب الكفتة تنزل فى الصوص وتكون
جاهزة للزنقة او لعزومة
بيكون طبق شبه جاهز
بالهنا
والشفا.[/center]