[size=16]البصاره
المقادير
- 2 كوب فول مدشوش(جاف بدون قشر)
- حوالى 4 كوب ماء
-بصله متوسطه مقطعه
-2 فص ثوم
- بقدونس
وشبت وكسبره خضراء
-1 ملعقه
صغيره نعناع ناشف
-ملح
وفلفل
-زيت
- بصل محمر
للتزيين
الطريقه
ينقع الفول فى الماء لمده 6 ساعات ثم يشطف ويصفى من
الماء
وفى حله نضيف الفول
والبقدونس والكسبره والشبت والنعناع والبصله والثوم والماء والملح
والفلفل
يوضع على نار هادئه بعد الغليان ممكن نضيف الماء اذا
احتاجت وينضج
تقريبا بعد 30
دقيقه
نخلط الفول بالخلاط او اداءه الهرس حتى يصبح الخليط ناعم
جدااا
نرجع الخليط تانى على نار هادئه حتى يغلظ قومه مع اضافه
ملعقه زيت
يغرف فى اطباق ويزين
بالبصل المحمر
وبالف هنا وشفااااااء
[/size]المقادير
- 2 كوب فول مدشوش(جاف بدون قشر)
- حوالى 4 كوب ماء
-بصله متوسطه مقطعه
-2 فص ثوم
- بقدونس
وشبت وكسبره خضراء
-1 ملعقه
صغيره نعناع ناشف
-ملح
وفلفل
-زيت
- بصل محمر
للتزيين
الطريقه
ينقع الفول فى الماء لمده 6 ساعات ثم يشطف ويصفى من
الماء
وفى حله نضيف الفول
والبقدونس والكسبره والشبت والنعناع والبصله والثوم والماء والملح
والفلفل
يوضع على نار هادئه بعد الغليان ممكن نضيف الماء اذا
احتاجت وينضج
تقريبا بعد 30
دقيقه
نخلط الفول بالخلاط او اداءه الهرس حتى يصبح الخليط ناعم
جدااا
نرجع الخليط تانى على نار هادئه حتى يغلظ قومه مع اضافه
ملعقه زيت
يغرف فى اطباق ويزين
بالبصل المحمر
وبالف هنا وشفااااااء